slippers te bedrukken

5 tips om slippers professioneel te laten bedrukken

Als ondernemer is het belangrijk om je merk op een goede manier onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Een effectieve en originele manier om dit te doen is door slippers te bedrukken met je bedrijfslogo of boodschap. Slippers zijn natuurlijk bij uitstek een geschenk dat je klanten in de zomer zullen gebruiken – bijvoorbeeld als ze op vakantie gaan. Zo krijgen ook hun vrienden, familieleden en medevakantiegangers ze te zien. In deze blog delen we vijf tips voor het bedrukken van slippers, zodat jij de best mogelijke indruk kunt maken bij je doelgroep.

Het type slippers kiezen

Er zijn honderden soorten slippers op de markt, van goedkope plastic slippers tot duurdere, kwalitatieve slippers. Voordat je aan de slag gaat met bedrukken, is het belangrijk om te bepalen welk type slippers het beste bij je doelen past. Ga bijvoorbeeld voor duurdere slippers met een sterke zool, zodat ze langer meegaan en je boodschap vaker onder de aandacht komt. Zorg er wel voor dat de slippers comfortabel zijn, zodat mensen ze daadwerkelijk willen dragen.

Hou het simpel

Slippers zijn van nature simpele producten en het is dan ook belangrijk om de bedrukking niet te complex te maken. Kies een duidelijk en herkenbaar logo en hou het kleurenpalet beperkt. Hou rekening met ook om een boodschap te plaatsen die past bij je bedrijf, zoals het adres van je website of een tagline. Laat het ontwerp professioneel maken door een designer, zodat het er verzorgd uitziet.

Wees consistent

Als je besluit om slippers te bedrukken, is het belangrijk om dit consistent overal in door te voeren. Gebruik hetzelfde logo en kleurenpalet als op je andere marketingmaterialen, zoals visitekaartjes en flyers. Dit zorgt voor eenheid en herkenbaarheid, waardoor mensen je bedrijf eerder zullen onthouden.

Denk aan de verpakking

Verpakkingen zijn niet alleen maar functioneel, maar kunnen ook bijdragen aan de uitstraling van je product. Hou rekening met om de slippers te verpakken in custom verpakkingen, bijvoorbeeld met je logo erop. Dit geeft een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat mensen nog langer aan je merk denken.

Kies een kwalitatieve bedrukker

Als laatste is het belangrijk om een bedrukker te kiezen die kwaliteit levert. Er zijn veel aanbieders op de markt, maar niet allemaal leveren ze dezelfde kwaliteit. Zoek naar reviews van andere klanten en vraag om voorbeelden van eerder werk om te zien of de kwaliteit goed genoeg is voor de lange termijn.

Conclusie

Al met al is het bedrukken van slippers een originele en effectieve manier om je merk onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Door een goede slippers te kiezen, een simpel en consistent ontwerp te gebruiken, rekening te houden met de verpakking en te kiezen voor een kwalitatieve bedrukker, maak je een goede indruk bij je potentiële klanten en zorg je ervoor dat zij je merk niet snel zullen vergeten.
Bron: Bedrukken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *