De populairste bestemmingen voor een wandelvakantie

Houd je van wandelen en vul jij je vakantie het liefste met de meest spectaculaire wandelroutes? Even een andere plek dan dat je gewend bent? Wij zetten de mooiste wandelvakanties voor je op een rij.

Wandelen in Italië

Italië is werkelijk prachtig. Wandel door het heuvelachtige Toscane of geniet van de prachtige kustlijnen boordevol bloemen in de Amalfikust. Italië heeft zoveel moois te bieden wat je te voet kan ontdekken. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk weer.

Wandelvakantie Azoren

De vulkanische Portugese eilanden zijn adembenemend. Daarnaast zijn er ruim zestig fraai onderhouden routes om te wandelen genaamd Azoren Trails. De Trails brengen je langs de rijke en verrassende natuur. De paden om te wandelen zijn geschikt voor verschillende niveaus. Als je nu vaak de schoenen aantrekt om te wandelen of niet, op de adembenemende archipel kan iedere wandelaar genieten. Loop langs vulkanen warm waterbronnen. Lees meer over wandelen op de Azoren eilanden, prachtige routes om te wandelen en wandelreizen.

Wandelen op ons eigen waddeneiland Terschelling

Wil jij maximaal genieten van de natuur? Houd jij van diverse landschappen en rustige plekken? Beleef de brede kustlijnen en unieke duinen. Wandelroutes zijn er in diverse niveau’s. Wanneer je een doorgewinterde wandelaar bent die gemakkelijk wandelt. Of wanneer je slechts enkele km loopt. Een wandelvakantie op Terschelling is voor ieder vakantieganger een mooie wandelreis.

Tip: Huur een luxe vakantiehuis met zwembad op Terschelling en kom volledig na een heerlijke wandeling volledig tot rust

Wandelen op de Levadas van Madeira

Ben je een echte wandelliefhebber? Dan is het Portugese bloemeneiland Madeira jouw ideale vakantiebestemming. Wandel over de unieke levadas en tal van wandelroutes. De lokale vvv heeft vele routes aangelegd voor ieder niveau. Lees meer over wandelen op levadas op Madeira

Wat wordt jouw volgende wandelbestemming?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *