Waarom Egypte één van de mooiste landen is voor een vakantie

Tijdens je vakantie van de zon verzekerd zijn én leuke dingen kunnen doen? Als je die wensen hebt, is het aan te raden om eens naar Egypte toe te gaan. Dit is één van de mooiste landen van de wereld. Ook is het zo dat het niet overdreven lang naar Egypte vliegen is; vanaf Schiphol is het slechts 4 uur en 25 minuten vliegen. Deze vliegduur is te vergelijken met de vliegduur van Schiphol naar de Canarische Eilanden.

Prachtige kustlijn

In Egypte ben je van een prachtige kustlijn verzekerd. Het water is hier schoon, de stranden zijn prachtig en de stranden zijn vrij breed. Bovendien is het zo dat veel hotels/resorts in Egypte over een privé strand beschikken. Op dit strand staan bijvoorbeeld ligbedden en parasols; het doorbrengen van tijd op het strand is hiermee nog aangenamer.

Betaalbaar

Wil je zo min mogelijk geld aan je vakantie uitgeven? Dan is Egypte ook één van de beste opties. Dit land is nog niet al te duur, terwijl reisaanbieders ook met veel kortingen stunten. Goedkoper naar Egypte kan bijvoorbeeld door op een last minute aanbieding toe te happen. Met zo’n aanbieding profiteer je van een flinke besparing; je vakantie begint hiermee al direct goed.

Caïro

In Egypte vind je niet alleen prachtige stranden, maar ook indrukwekkende steden. Het meest typerende voorbeeld hiervan is Caïro. Deze stad zou je echt eens met eigen ogen moeten aanschouwen. De stad is namelijk prachtig en is met geen enkele andere stad wereldwijd te vergelijken. Een bezoekje aan Caïro vergeet je de rest van je leven niet meer.

Piramides

Wie Egypte zegt, zegt piramides. Dit land is bekend vanwege de ontzettend grote en fraaie piramides. Dat deze piramides in de oudheid gebouwd zijn, is bewonderenswaardig. Mocht je een vakantie naar Egypte overwegen, trekken de piramides je mogelijk over de streep. Dit wereldwonder moet je in het echt hebben gezien.

Heerlijk weer

Tot slot is het ook een groot voordeel dat het klimaat in Egypte heerlijk is. Het is er vaak droog én het aantal zonuren is indrukwekkend. Mocht je van een heerlijke zonvakantie willen genieten, is Egypte dus één van de beste bestemmingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *