Het hele gezin geniet van een pony vakantie op de camping in Ommen

Er is niets fijners op vakantie dan wanneer het hele gezin geniet. En laat dit nu precies kunnen met een pony vakantie op de camping in Ommen!

Dromen komen uit

Voor veel kinderen is het een ware droom: pony rijden tijdens de vakantie. Niet verwonderlijk, want je bent niet alleen lekker in de natuur, maar je kunt ook nog eens direct contact maken met de prachtige dieren. En dat in een aangename omgeving, namelijk de camping in Ommen. Het is nu mogelijk om de droom van je kinderen in vervulling te laten gaan, met een pony vakantie op de camping in Ommen.

Rijden en verzorgen

Je kinderen kunnen tijdens de vakantie volop kennismaken met de pony’s, in alle rust. Ze kunnen er niet alleen op rijden, onder deskundige begeleiding, maar ook zijn ze betrokken bij de verzorging van de dieren. Van knuffelen tot borstelen: alles voor de perfecte vakantie is binnen handbereik!

Voor het hele gezin

Het hele gezin komt gegarandeerd helemaal tot rust wanneer je kiest voor een pony vakantie op de camping Ommen. Want wanneer je kinderen genieten, genieten jullie als ouders natuurlijk ook. En je hebt ook nog eens geen kind aan ze, want ze zijn compleet onder de pannen. Want reken maar dat je kinderen helemaal opgaan in het verzorgen en berijden van de pony’s. En dat dicht bij je tijdelijke ‘huis’, want je vindt alles op één terrein: zowel de accommodatie als de mogelijkheid om op de pony’s te rijden. Zo hoef je weinig actie te ondernemen om een fijne vakantie te hebben waarin iedereen aan zijn of haar trekken komt. Zeker weten dat je kinderen thuiskomen met de mooiste verhalen over de camping en de pony’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *